Misellivesi ja muut suosikki kauneustuotteet!

img_7349Hei lukijani ihanainen.Ajattelin,että alan julkaisemaan kerran kuussa suosikkituotteeni ihonhoitotuotteista sekä myös koskien kosmetiikkaa,joita käytän säännöllisesti. Meillä kaikilla löytyy niitä suosikki tuotteita kylpyhuoneen kaapeista.Tuotteita,joihin palaamme kerta toisen jälkeen,koska ovat niin hyviä.

Mitkä ovat sinun suosikki tuotteita? Minä valitsin kolme suosikki tuotetta heinäkuun kunniaksi. Vaikkakin nyt mennään jo kovaa vauhtia elokuun puolta väliä,niin muistelen silti vielä heinäkuuta. Elokuun suosikit tulevat sitten tämän kuun lopussa. Periaate valituksi tulemista riittää yksinkertaisesti se,että pidän tuotteesta. Se on A&O. Pitääkseni tuotteesta koen,että tuote toimii kasvoillani.Herkkäihoisena se ei aina ole helppoa löytää ihonhoito tuotteitta,jotka rauhoittaa hipiääni.Plussaa on aina,että pidän myös purkin tyylistä. Eli,että purkki tai pullo on kaunis!!!

 

 

img_7179

 

img_7177

Valitsin tällä kertaa vain ihonhoitotuotteita. Suomessa kesä on ollut kyllä niin viileä,mutta päivinä,kun auringosta on saanut nauttia on hyvä aurinkovoide ollut tarpeen.Heinäkuun ykköstuote on Sol Tropical aurinkovoide!!! Rakastan tämän voiteen tuoksua.Niin raikas ja puhdas. Plussaa vielä,että voidetta on helppo levittää iholle,että se myös imeytyy iholle hurjan nopeasti.Seuraavasta linkistä pääset suoraan Bottega Verden omille sivuille lukemaan enemmän tästä aurinkovoiteesta klikkaa tästä 

Hyväksi kakkoseksi kiri Bottega Verden Aloe Vera-geeli. Olen käyttänyt geeliä hyttystenpuremiin,kuiviin kohtiin ihossa,punoittavaan ihoon ja toisinaan jopa pari kertaa yönaamiona. Kirjoitin tästä tuotteesta ruotsinkielisessä blogissani jo kesäkuun alussa.Voit lukea tekstin klikkaamalla seuraavaa linkkiä:welcometosuziesworld

Kolmas suosikki on uutuus tuote minun kylpyhuoneen hyllyllä. Olen kuullut vain hyvää tästä sarjasta,mutta en ole aiemmin testannut heidän tuotteitaan. Ostin meidän kylän paikallisesta päivittäisruokakaupasta tämän Mossan puhdistavan miselliveden. Tuntuu,että tämä on täydellinen minun herkälle iholle.Tuote on ns.`3in1`tuote,mutta minä käytän puhdistuksen jälkeen tätä viimeistely tuotteena. Mossalta löytyy todella paljon ihonhoito tuotteita. Aion tulevaisuudessa kokeilla muitakin heidän tuotteitaan. Mossa tuotteita myydään laajalti ympäri Suomea isoista tavarataloista päivittäisruokakauppoihin.Minä suosin  verkkokauppa tilaamista.Hyvinvoinnin.fi sivuilta löydät Mossaa sekä satoja muita merkkejä! Klikkaa tästä Kampanja päättyy 08/17

Nyt jatkan chillailua. Muista sinäkin ottaa rennosti .Hymyjä ja haleja!

img_7399

img_7401

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Misellivesi ja muut suosikki kauneustuotteet!

  1. Ei nyt ihan liity tasan tarkkaan aiheeseen, mutta nuo Ted Bakerin pussukat on kyllä aivan ihania <3

Kommentointi on suljettu.