OMA KOTI KULLAN KALLIS

Ihana uusi viikko ja ihana oma koti. Minulle koti on aina ollut tärkeä paikka. Viihdyn kotona,ehkä liiankin hyvin joidenkin mielestä. Olen elämäni aikana muuttanut monta kertaa. Muuttoja on ollut eri maidenkin välillä useaan kertaan. Aina olen saanut rakennuttua omannäköisen pesän. On tullut asuttua omakotitalossa,kerrostalossa,rivitalossa sekä paritalossa. Voisin käyttää sanontaa -you name it and I´ll tell you the story. Itseasiasa näin jälkikäteen ajateltuna matkani on ollut aika mielenkiintoinen. Minulle on aina sanottu,että elämästäni voisi kirjoittaa hyvän kirjan. Ehkä niin. Ehkä ei. Aika näyttää. Toivottavasti loppu  sanat siinä kirjassa tulee olemaan and they lived happily ever after vai miten se meni?

Happiness is not a destination,it is a way of life,niinkuin tuossa maljassa sanotaan. Kunpa me sen muistaisimme useammin. Onnellisuus on asenne. Mielestäni yksi parhaimmista lauseista ikinä. Ja tuo tunne lähtee aina meistä itsestämme. Kuuntele sydäntäsi. Se kertoo totuuden.

img_7880

Viimeisin muuttoni oli noin kahdeksan kuukautta sitten. Se oli pikainen päätös,mutta oli äkkiä tartuttava tarjoukseen. Se oli hyvä päätös,vaikka muutinkin elämäni ihan uudenlaiseksi. Muutin maalle. Viisi vuotta sitten,jos joku olisi sanonut ,että asut maalla onnellisena niin kyllä,minua olisi naurattanut ,että huh huh ja mitenköhän se on mahdollista? Näin se elämä muuttuu ja muuttaa ajatuksia. Hyvä niin. Koska en ole ollut vuosiin näin onnellinen. Rakastan näitä peltoja ympärilläni. Rakastan,että voin talsia metsään,kun tarvitsen luonnon rauhoittavaa ja hoitavaa energiaa. Olen siis onnellinen. Kiitos rakkaat serkkuni:te olette vuosia jo minulle mainostaneet että maalla on mukavaa. Niin on;sanon minä.Te tiesitte jotain mitä minä en tiennyt. Kiitos.

Seuraava postaus tulee olemaan suitsukkeista,joita olen ensimmäisen kerran elämäni aikana poltellut. Jännää. Siitä sitten seuraavassa blogi postauksessa. Toivotan sulle ihanaa uutta viikkoa ja jos tykkäsit tästä postauksesta,niin olisi kiva kun klikkaisit tykkää nappia. Hymyjä ja haleja!

Mainokset