Punajuuri on herkkua

Heips. Nyt täytyy jakaa tämä ihana punajuuripastanresepti. Lieneekö yhdyssana? Heh,sanahirviö ainakin! Ostin eilen pussillisen punajuuria ja tänään  sain idean reseptiin. Ja voih kuinka hyvää tästä tuli.

 

Resepti:

Tarvitset punajuuria,pastaa/kikhernenuudeleita,parsaa:

Keitä pasta tai kikhernenuudelit suolavedessä.Keitä punajuuret runsaassa vedessä.Kun punajuuret ovat sisältä pehmeitä,ota levyltä pois. Säästä punajuurien keitinvesi myöhempää varten.Siirrä punajuuret hetkeksi astiaan,jossa on todella kylmää vettä. Kylmä vesi helpottaa huomattavasti punajuurien kuorimista. Kuori punajuuret. Raasta punajuuret pastaan tai kikhernenuudeleihin. Sekoita reilusti ja lisää punajuurien keitinvettä sekaan mehevyyttä antaen. Mausta.Pippuria ja suolaa. Höyrytä lisäksi parsaa lisäväriä antamaan kauniiseen ruokaan.Voit halutessasi lisätä esim aurajuustoa annoksiin,myöskin fetajuusto maistuu punajuurien kanssa hyvältä.

Toivottavasti sullekin maistuu,jos innostut kokeilemaan. Minä suuri punajuuren ystävä,rakastan tätä ruokaa.

Hymyjä ja haleja!

Mainokset