#metoo

Heippa hei! Ajattelin,tässä suurpiirteisesti kertoa oman näkemykseni #metoo kampanjasta,joka on nyt pyörinyt sosiaalisessa mediassa jo jonkin aikaa. Kampanjan idea on,ettei seksuaalinen häirintä ole ok. Ja hyvä niin. Koska se ei ole ok. Ei miehille,eikä naisille. Pitää myös muistaa,että jokaisella on ne omat rajat,mikä tuntuu hyvältä. Ollaan erilaisia tässäkin suhteessa. Se mikä on toiselle ok,ei välttämättä ole toiselle. Mun mielestä tämä kampanja on hieno juttu siinä mielessä,että tytöt sekä pojat,jotka kokevat seksuaalista häirintää  oppisivat tästä kampanjasta sen,että on ok sanoa EI! Että tää ei käy! Olen myös vahvasti sitä mieltä ,että jokaisen vanhemman pitäisi ohjata lastaan kertomalla namusedistä vielä enemmän ja opettaa lasta toimimaan tälläisissä tilanteissa. Vanhempien tehtävä on tehdä lapsistaan niin vahvoja,että lapsi uskaltaa pysäyttää tälläisen tilanteen,ettei mitään itselle sopimatonta tapahdu. Näkisin myös tärkeänä,että koulumaailmassa asiasta keskusteltaisiin vuosittain. Teemapäiviä seksuaalisesta häirinnästä! Aikuisten maailmassa taas aikuisen on uskallettava sanoa stop asioille,jotka ei tunnu itselle hyvältä. Pitää myös muistaa,että flirttaaminen on eri asia,ainakin mun mielestä. Jos toisen flirtti ei tunnu hyvältä,niin mene eteenpäin. Omaan elämän tarinaani on mahtunut todellakin ikäviä kokemuksia miehiltä,jotka luulevat saavansa tehdä mitä haluaa. Olisin toivonut omaavani hyvän itsetunnon siihen aikaan. Olin vain arka pieni tyttö. Paljon joutui pieni minä kestämään kusipää miesten käytöstä. Mutta elämä opetti ja ällöttämmätkin huutelijat saivat mun terävästä kielesti kyytiä! Nyt bloggaana olen törmännyt uudenlaiseen seksuaaliseen häirintään. Miehet kovasti tykkää lähettää sukukalleuksiensa kuvia sähköpostiini. Mun mielestä se on naurettavaa. Siis haluaako ne,että teen kollaasin? En oikeasti usko,että seksuaalinen häirintä ikinä loppuu,mutta tietoisuutta siitä voi lisätä esim tälläisillä kampanjoilla. Laitoin tähän postaukseen omat kasvokuvat. Syystä, että minä Susanna,tuen tätä kampanjaa!

Vielä tähän loppuun haluan sanoa,että siisti flirttailu on ok mulle.

Toivotan sulle hyvää loppuviikkoa. Hymyjä ja haleja!

Mainokset