Vegaaninen kynsilakka Kia-Charlotta

Hei,vielä ehdit osallistua arvontaan,joka löytyy Kia-Charlotan Instagram sivuilta. Laitan linkin jutun loppuun. Tämä blogipostaus on yhteistyö Kia-Charlotan kanssa. Kannattaa tutustua hänen yritykseensä,joka on hieno esimerkki siitä,kuinka unelmia toteutetaan. Minulla oli kunnia tutustua häneen jokin kuukausi sitten Skype puhelun välityksellä. Sain hänestä hyvän ihmisen kuvan. Positiivinen energia,joka hänestä välittyy on ihailtavaa. Arvaa mitä? Tämä nainen on suomalainen! Upeaa Suomi kuvaa maailmalle! Hyvä Kia!!! Tulevaisuudessa näitä vegaanisia kynsilakkoja saadaan vielä Suomestakin. 

Ikävä kyllä vegaanisia kynsilakkoja on vielä harvassa kauppojen kosmetiikka osastoilla. Miksi valita vegaaninen kynsilakka? Minä valitsen vegaanisen kynsilakan,koska siinä on niin paljon vähemmän myrkkyjä kuin ns tavallisissa kynsilakoissa. Olen jo jonkin aikaa tutkinut ja opiskellut kauneuden hoitoon sekä kosmetiikkaan liittyviä tuotteita,joita kauppojen hyllyt meille kuluttajille tarjoaa. Ja hitsi,mitä myrkkypakkauksia ne ovat! Toki,käytön voisi lopettaa mutta onneksi vaihtoehtoja löytyy. Kiitos Kia-Charlotta,että uskalsit aloittaa toteuttamaan unelmaasi ja me kauniista kynsistä nauttivat naiset saamme myös vähemmän myrkyllisiä vaihtoehtoja.

Instagramissa oleva giveaway koskee myös Suomea. Itseasiassa koko maailmaa. Minä osallistuin toivomalla voittavani Sprinkles of positivity kynsilakka paketin. Minkä paketin sinä valitset? Saa nähdä kenelle voitto menee.

Osallistumis aikaa on huomiseen keskiviikkoon asti eli osallistua voi vielä  8.11.2017 asti.

Tästä pääset Kiian sivuille. Toivotan kaikille onnea,myös itselleni. Hymyjä ja haleja!

 

Instagram ja giveaway:       KLIKKAA TÄSTÄ

Verkkokauppa josta löydät kynsilakkojen nimet:     KLIKKAA TÄSTÄ

Kiian you tube kanava:       KLIKKAA TÄSTÄ