Lounaalla

Viikon kohokohdiksi muodostuu usein pienet tapahtumat tai hetket. Arjen taittajat. Täti-kulta kilautti  extemporee puhelimella keskellä viikkoa ja suoraansanoen käski hypätä junaan ja suuntaa nenä kohti paikallista ruokaravintolaa. Näinhän minä tein,vaikkakin ensimmäiseksi vastasin,että ei,en minä nyt näin nopealla aikataululla jouda. Hah,hyvin jouduin! Hyvinkään asemalla oli vastassa minua myös rakas serkkuni. Siitä on aikaa,kun yhdessä ollaan kaupungilla nautittu elämästä. Oli jo aikakin!

Silakkapihvit kelpasi meille erinomaisesti. Siitä olikin aikaa,kun viimeksi silakkapihvejä olin syönnyt. Ihan kaikki ruuat lounaspöydästä ei mennyt nappiin,mutta ei siitä sen enempää. Saimme kuitenkin hyvitykset. Asiakaspalvelu on aina tässä ravintolassa ollut mieleeni. Minulla on jopa vuosien varrella ihan oma suosikki tarjoilija,joka ei harmikseni ollut nyt paikalla. Joka ei haittaa,koska tarjoilija kuin tarjoilija osaa kyllä asiakaspalvelun aakkoset tässä ravintolassa. Hyvä asiakaspalvelu on piste i:n päälle!

Joko näyttää tutulta? Kyllä, Hyvinkään Marttiinahan se siinä! Kolme naista tyytyväisinä ja tästä kohti loppuviikkoa oli hyvä jatkaa. Ja niin se perjantaikin sieltä tuuli sitten mukavasti. Eikun nenä kohti viikonloppua ja täällä olisi toiveissa vähän saada nähdä aurinkoa. Se jää nähtäväksi. Hymyjä ja haleja!

 

Tässä vielä linkki ravintolaan jos olet Hyvinkäällä ja ravintola mielessä,niin suosittelen. Klikkaa niin pääset sivuille.

Ravintola Marttina

Mainokset