Nyt mä avaudun

Heipsan heipsan ja ihanaa uutta viikkoa sulle! Mun viikko ei nyt alkanut toivotulla tavalla. Mua niin suututtaa, että aion ihan avautua asiasta täällä blogin puolella. Tännehän voi kirjoitella mitä haluaa ja on todettu,että lukijoita tulee parhaiten,kun avautuu henkilökohtaisista asioista. Tämä kertoo,että lukijat haluaa lukea ihan tavallisista asioista vai kertooko tämä,että me ihmiset olemme vain niin kovin uteliaita? Työpaikkojen juorukellotkin ovat aina suosittuja! Heh heh. Kukin tallatkoon tavallaan. Koko viikonlopun mulla oli fiilis,että tästä tulee mahtava viikko. Niin heti aamupäivällä lannistuin. Perhana sentään! Mikähän tarkoitus tälläkin nyt sitten on? Vielä en ole ymmärtänyt. Kai se vielä valkenee. Ajattelin,että asun sellaisessa lintukodossa,että täällä ei mitään tapahdu. Olen nyt vajaan vuoden elänyt kuin ”lehmätpellolla” fiiliksellä. Ei huolen häivää. Olen jättänyt taakseni kaikki negatiiviset ja pahat ihmiset. Ympäröin itseni vain hyvillä ja mukavilla ihmisillä. Olen saanut myös maksaa päätöksestäni korkean hinnan. Mutta näin on hyvä. Olen nauttinut peltojen kauneudesta. Metsän rauhoittavasta tunnelmasta. Ja myös metsän antimista. Onhan minulla jokunen kanttarelli,sekä mustikka metsäreissuiltani koriini saaliiksi suotu. Mielenrauhasta puhumattakaan. Tänään sain kolhun. Kolhuja on tähän ikään ehtinyt tulla reippaastikin,mutta tämä on niin harmittavaa. Tällä on tunnearvoa. Minun rakas vihreä Madison on napattu viime yönä omasta pihasta! Eli mun menopeli. Pyörä. Ostin sen vuosia sitten kesälomarahoillani ja se on palvellut mua niin hienosti. Vaikka mun rakkaat pojat on sitä lainaillu ja kolhinutkin. Niin huollon jälkeen se on aina ollut kuin uusi. Ja täällä maalla se on ollut elintärkeä menopeli. Liikuntaa tulee huomaamatta kun lähtee pyörällä,eikä moottoriajoneuvoilla. Ja mikä tunnearvo mun Madisonilla onkaan ja sen vuoksi nyt ihan oman postauksen saa mun rakas pyöräni. Eli sinä törkeä pitkäkyntinen!!!! Palauta mun Madison!!!!! Noin,nyt helpottaa. Heh heh. Taidanpa lähteä pyöräkaupoille! Katsotaan onko uusi pyörä blogipostauksen arvoinen? Toivotan sulle hymyjä ja haleja,vaikka vielä olenkin niin harmissain,mutta kyllä se aurinko kohta taas paistaa minullekin ja taas hymyilyttää.

Mainokset