Looking chic tai aika pähee

 

Heips vaan. Joulukuu se vauhdilla etenee kohti ns pääpäivää eli jouluaattoa. Minulla on jo kuusi koristeineen huoneessa antamassa joulutunnelmaa. Kyllä se on niin mukava ihailla valoa,jota kuusi tuo tähän pimeään vuoden aikaan. Tämä blogipostaus on asupostaus vaikkapa vinkkinä pikkujouluihin tai ihan mihin vaan arkeen kuin juhlaan. Tykkään,että arkenakin voi vähän kimallella. Mutta hallitusti ja hillitysti. Vaikkakin,joku voi siitä olla kohdallani eri mieltä. Heh heh. Myönnän,että minulla pitää aina olla jotain extraa. Harvoin kuitenkaan mustaa päästä varpaisiin,mutta kyllä silloin sun tällöin teen poikkeuksen. Ja tämän harmaan laukun kanssa mustakangas on niin hyvä pari. Tai harmaista tennareista puhumattakaan.

Tämä asukokonaisuus on muunneltavissa todella helposti. Voin vaikka lisätä punaiset korolliset nilkkurit. Punainen huivi tuo jo ihan eri pirtsakkuutta kokonaisuuteen. Vai mitä sinä tuumaat?

Ne on pieniä juttuja ja kokonaisuus pysyy silti kasassa tyylikkäästi. Sanoisin kyllä,että tämä Rebecca Minkoffin croddbody laukku on tämän asukokonaisuuden juttu.

Eli heips vaan ja kaikkea hyvää sinulle lukijani kaunokainen. Seuraava postaus on ihanista joululahjavinkeistä kauneudenmaailmasta.  Hymyjä ja haleja!

Mainokset