Uusi vuosi ja uudet kujeet

Hyvää uutta vuotta sinulle ihanainen!

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Eikö se niin mene? Tämä on se kuukausi,kun lupailemme ummet ja lammet itsellemme. Tehdään sitä ja tätä. Ja vielä päälle tota. Huh,huh,sanon minä. Viime vuonna tähän aikaan olin tehnyt pitkän tuollaisen listan itselleni. Kuinkas siinä sitten kävikään? Kaaduin jo seuraavalla kuukaudella. Ja todellakin sananmukaisesti,koska polvilumpioni meni pois sijoiltaan ja kaikki suunnitelmat tyssäsi kuin seinään. Siinä kärsivällisyyttä taas kerran kasvatettiin. En kyllä ymmärrä kuinka hyvä hermoiseksi Taivaan Herra ylhäällä minut haluaa,kun näitä `kärsivällisyyskasvatusvuosia` on jo useampi takana.  Viime vuodesta oppineena olen nyt erittäin varovainen listani kanssa. Eli lista on tyhjä. Nyt elän niinkuin päivä kerrallaan. On mulla kaksi toivetta itseäni varten,mutta en niitä ääneen uskalla veisata.

Tottakai haluan sinua lukijani kiittää,että luet näitä kirjoituksiani. Se on minulle niin iso ja tärkeä asia. Tämä on mitä haluan tehdä. Tämä on se minun juttuni. Kun kuuntelen sydäntäni,niin se käskee jatkamaan ja tekemään näitä blogitöitäni jatkossakin. Ja niin aion tehdä ja siitä syystä olen todella onnellinen,että myös lukijani minua tukee.

Vuoteen 2018 sukellan siis suoraan iloiten ihanasta elämästä,jota voin elää,joka päivä puhdasta ilmaa hengittäen sekä terveydestä iloiten. Olen sitä mieltä ,että jokaisen pitäisi pikkaisen jarruttaa ja haluta vähemmän ja katsoa ympärillensä ja miettiä kuinka ihanaa elämä oikeasti on!

Kaikessa ei tarvitse olla mukana. Kaikkea ei tarvitse kokea. Kaikkea ei tarvitse nähdä. Tärkeintä tässä maailmassa on löytää oma itsensä. Kuka sinä olet? Mistä sinä tulet onnelliseksi? Ja usko minua,siihen ei hokkuspokkus juttuja tarvita. Vaan ne avaimet löytyvät yllättävän läheltä eli sinusta itsestäsi.

Kuuntele sydäntäsi. Se kertoo.

Nyt hypähdän uuteen viikkoon ja hei,muista levätä. Hymyjä ja haleja!

Oletko muuten huomannut,että löydät minut myös Instagramista? Se on se minun päivittäinen työkanavani. Eli kurkkaa avaa tästä