Minä ja 2018

Nyt on tammikuu potkaistu alkavaksi! Hei vain siis sinulle! Jos vielä vähän saan kuitenkin sanoa joulusta,niin kiitän ihmisiä,jotka mun sydämmeen joulumielen sai kauneimman. Minun joulu loppuu aina loppiaisena. Silloin voi vielä nauttia joulutunnelmasta. Nyt alan vasta nauttimaan vuoden ensimmäisestä kuukaudesta eli tammikuusta. Tammikuu on jollain tavalla taianomainen. Kaikki on alussa. Nolla pisteestä kiivetään vain ylöspäin. Sitä,tätä ja tota lupaillaan. Kuinkahan moni meistä taas kerran on bikinikunnossa kesäkuussa? On ostettu sitä ja tätä korttia,kun peili kuvaa katsellessa haaveillaan lommoposkisesta minästä.

  • lupaan kunnella sydäntäni
  • lupaan jakaa rakkautta,jota sydämmeni pursuaa
  • lupaan antaa itselleni anteeksi vajavaisuuteni
  • lupaan nähdä kauneuden ympärilläni
  • lupaan,etten päästä kehääni ilkeitä ja kateellisia sieluja

Heh,mitäs noista lupauksista tuumaat?

Itseasiassa viime vuoteni ovat minua pikkuhiljaa ohjanneet näihin lupauksiin. Hoksasin pysähtyä ja kuunnella itseäni. Avaimet minulla jo oli,mutta en ymmrtänyt avata ovea. Piti kompuroida ensin oikein kunnolla,kunnes tajusin kuka olen ja mitä haluan.

p.s lukijani ihanaiseni: Olisin iloinen ,jos painaisit tykkäys nappia ja ehkä jopa kommentoida mitä tekstistä tykkäsit?

Hymyjä ja haleja!

Mainokset