Kauramaito rocks!

Tässä postauksessa kerron testaamastani sampoosta,johon ihastuin kertaheitolla! Tämä on myös yhteistyössä Bottega Verden kanssa.

Hei vain lukijani ihanainen!

Viime vuonna sain testiin paljon  eri kauneudenhoitotuotteita Bottega Verdeltä ja aina olen rehellisesti arvioinnut/kirjoittanut  teille niistä lukijani. Jos tykkään niin tykkään,jos en,niin en tykkää ja silloin kerron sen myös sinulle lukijani.

Ehdottomasti suosikki tuotteisiini kuuluvat hiushoitotuotteet Bottega Verdeltä. Ja miksi niin? Siksi,että hiukseni  tuntuvat rakastavan ainesosia,joita näissä hiustuotteissa käytetään. Ja  raaka-aineinahan on luonnon eri kasvit tai marjat. Uskallan väittää,että hius kuin hius alkaa voimaan paremmin,kun peset hiuksesi luonnonkosmetiikkaa käyttävillä tuotteilla.

Väitän myös,että sampoo ilman silikoonia on ”hunajaa” hiuksille. Haluan kuitenkin muistuttaa,että kun siirryt silikooni sampoosta silikoonittomaan kestää se jonkin aikaa ennenkuin hius tasapainoittuu ja rauhoittuu. Ihan niinkuin ihonhoitotuotteissa. Tänä päivänä hiukseni ovat terveet ja kasvavat hurjaa vauhtia. Kiitos suht´ terveen ruokavalioni,sekä hiushoitotuotteet,jotka ovat vain luonnonkosmetiikkaa. Kannattaa kuitenkin muistaa,että myös luonnonkosmetiikassa voidaan käyttää vaikka mitä ns myrkkyjä ainesosia eri tuotteissa. Ei saa kuitenkaan  kuvitella,että jos tuote on luonnonkosmetiikkaa,niin se on puhtaista puhtain tuote. En ole myöskään kemian ammattilainen,niin en lähde koskaa erittelemään tuotteiden ainesosia. Osaan sanoa mikä on minulle parasta ja mikä toimii minulle.

Suosittelen jokaisen tutustumaan itse luonnonkosmetiikkaan ja löytävän omat suosikki tuotteet. Tänä päivänä luonnonkosmetiikkatuotteita on jo hyvin saatavilla ihan tavallisissa ruokakaupoissakin.

Minä suosin Bottega Verden hiushoitotuotteita.

BV:n tuotteita voi tilata heidän omilta verkkokauppasivuilta,sekä käymällä Fredrikinkatu 26,Helsinki myymälässä tai ostaa City-Market myymälöistä,sekä tietyt apteekit toimivat myös jälleenmyyjinä.

Arvostan myös,että tämä merkki löytyy Animalian kosmetiikkalistalta,koska on eläinkokeeton. Ei tarvi pupujen itkeä vuokseni!

Jokainen valitsee omat kiinnostuksen kohteensa. En ole itse todellakaan täydellinen,mutta koen ,että askel kerrallaan kohti parempaa maailmaa ja omaan tahtiin niin vien oman korteni kekoon tässä maailmassa.

Kauramaito on uusi tuote Bottega Verdella ja erittäin pop 2018!

Tämä minun testaamani 2in1 sampoo on toiminut hiuksissani hyvin. Tuote on tarkoitettu jokapäiväiseen hiustenpesuun. Se on hellävarainen,huom sopii myös herkälle päänahalle ja on myös miedon tuoksuinen.

Tuote on hyvin riittoisa eli en tarvitse kuin pienen nokareen sampoota kädelle,jonka jälkeen hieron aineen märkiin hiuksiini. Vaahdotan,pesen ja sitten huuhtelen. Huuhtelen aina lopuksi kylmällä vedellä hiukset. Hoitoainetta en tarvitse,koska tämä on 2in1 tuote,mutta kyllä minä joka toiseen pesuun olen käyttänyt myös hoitoainetta. Hiuksista tulee ihanan pehmeät ja kiiltävät,mutta hoitoainetta laitan kuitenkin tarvittaessa latvoihin,mutta en siis joka kerta. Suosittelen vahvasti tätä tuotetta!

Testasin myös persikka/aprikoosi kasvovoidetta. Tuote toimi ihan hyvin herkällä ihollani,mutta en koe sen tehneen mitään maata mullistavaa ihmettä kasvoilleni. Tämä on ihan hyvä perusvoide. Pidin tuoksua raikkaana ja puhtaana.

Bottega Verde on saanut minusta selvästi fanin mitä tulee hiushoitotuotteisiin,mutta ihonhoitotuote valikoimassa en ole vielä ”fanien fani”.

Eli tälläistä postausta tälläkertaan ja laitan sinulle linkin tuohon loppuun Bottega Verden kauppaan,jos haluat tutustua heidän tuotteisiin.

Toivon,taas kerran tykkää napin painamista tuosta alhaalta. Se,kun on seurannan takia tärkeää. Kiitos sinulle!

Nyt toivotan sinulle mukavaa viikonloppua. Hymyjä ja haleja!

 

Nyt olet painannut tykkää nappia niin voit kurkata Bottega Verden verkkosivuille TÄSTÄ