Tulppaanit valloittaa

Hei ihanainen! Juuri ja juuri ollaan irtisanouduttu joulun juhlallisuuksista niin on tulppaanien aika vallata kukkamaljakot. Vaikka,joulutähdet kukkivat ruukuissaan ja amaryllis puskee uutta kukkaa niin kyllä,joka kauppareissulla tekee mieli ostaa tulppaanikimppu. Ja niinhän minä tein.

Avasin sesongin juhlallisesti pinkillä värillä. Ai että,kuinka ihanan pirteä väri pinkki on joulun punaisen jälkeen. Olen kylläkin valkoisen tulppaanin ystävä,mutta pinkki sopii niin hyvin punaisen jatkoksi. Seuraava kimppu sitten voikin olla jo valkoinen. Keltaiset tulevat kuvioihin ,kun rinnassa alkaa tuntua kevään värinää. Oranssia unohtamattakaan. Se tulee varmasti ennen keltaista.

Viikko hurahti lumisadetta seuraillen. Noh,enkä nyt sain kuitenkin jotain muutakin aikaiseksi. Tästä hyppään nyt viikonloppua viettämään nauttien aikuisten poikieni seurasta. Nuorimmainenkin,kun ensimmäiselle lomalle armeijasta pääsee kotiin rentoutumaan niin tuntuu eri juhlalliselta tämä viikonloppu. Hymyjä ja halehja siis!