Perhe yhdessä

Viikonloppu hurahti aika nopeasti,niinkuin se yleensäkin hurahtaa. Oli ihanaa saada kotiin molemmat pojat. Tuleva sotilaspoliisi pääsi lomille ensimmäistä kertaa. Kyllä äiti minussa meinaa haljeta ylpeydestä ja onnesta,koska oma poika on niin onnellinen onnistuneesta elämänvalinnastaan. On jotenkin niin erilaista olla äiti aikuisille pojille. On ilo huomata,kuinka elämä kantaa.

Olen aina ollut leijona-emo. Koen suurta vastuuta lapsistani ja he ovat elämäntyöni. Vaikka lapseni ovat aina olleet tärkeimmät elämässäni muistan myös elää omaa elämääni.

En elä lasteni kautta. Elän lasteni kanssa. Tukeminen ei lopu,kun mittarissa lukee 18 vuotta. Se on mielestäni läpielämän työ. Teen sen mielelläni ja sydämmeni pohjasta.

Äiti minussa on kutsumus. Jos jotain tekisin toisin elämässäni niin lapsilukumäärä olisi suurempi kuin nykyiset kaksi. Vieläköhän luoja soisi kasvattaa lukumäärää? Siinä monella kahvihörpyt menisi väärään kurkkuun. Heh heh.

Minulle on suotu kaksi erittäin vahvaa poikaa. Toinen tulinen ja toinen viileä viilipytty.

Erilaisuus on rikkautta.

Ensimmäistä kertaa elämässäni ei tarvitse ajatella monelta kokkaillaan tänään ruoka pöytään? Se on outoa,mutta nautin siitä toisaalta. Meillä ruokailut ovat aina olleet tärkeitä hetkiä. Nyt vietämme viikonloppuja yhdessä,kun nuorimmainen lomille armeijastaan pääsee. Pojat ja äiti.

Viikko on alkanut . Jos en lumeen huku,niin pää piilossa haluan olla jonkun päivän. Syystä,että ylähuuli kukkii rakkuloilla,kitalaesta puhumattakaan.

Aloitin vuoden alusta erittäin hyvän tavan syödä tietyn määrän vihreitä viinirypäleitä jokaikinen päivä. Se osoittautuikin virheeksi. Ovat liian vahvoja minulle. Täytyypä löytää jokin toinen kikkakolmenen kollageenin ylläpitoon ihossa. Harmittaa!

Nyt vain huilutetaan pumpulia omenaviinietikassa ja huuhdellaan huulia,että pääsen ihmisten ilmoille.

Hyvää viikkoa sinulle ja hei,ole varovainen rypäleiden kanssa, Hymyjä ja haleja!

2 kommenttia artikkeliin ”Perhe yhdessä

    • Heh,aina mutta onneks ikä sanoo ei ja mieskin puuttuu😂😂😂

Kommentointi on suljettu.