Unboxing

Unboxing time! Sosiaalinenmedia kuhisee erilaisia unboxing videoita sekä kuvia unboxing tilanteesta.. Eli suomeksi-avataan laatikko! Eli mitä olen ostanut?  Instagramissa olenkin jo tehnyt unboxing videon jo ajat sitten eli ehkä jo tiedät salaisuuteni. Linkistä pääset instagram tiliini:  klikkaa tästä

Minäkin näitä olen jonkunverran tehnyt. Tykkään kyllä tehdä niitä ja tiedän että seuraajissani näitä unboxing-seuraajia löytyy.

Shoppailin Luisaviaroman nettikaupassa,jossa teen toisinaan hyviäkin löytöjä.

Mielessä oli kesä ja kärpäset. Tai ehkä nyt ei tuota viimeistä substantiiviä tuohon tarvisi laittaa. Mutta siinä nyt olkoon!

 

Tadaa!!!! Tory Burchin sandaalit. Leopardikuviolla. Minulle täydelliset!

Näillä on kiva kesää odotella. Myönnän,että vielä ne ei mukavuudeltaan jalkaa vakuuttaneet,mutta eiköhän ne siitä ajanmyötä pehmene. Mitäs mieltä olet? Tykkäätkö?

Ei talvi tunnu raskaalta,kun voi kenkähyllyyn välillä kurkkia ja ihailla näitä kaunottaria.

Joo,myönnän kenkähulluuden. Kaikilla meillä omat heikkoudet on.

Ensiviikolla kirjoittelen Naturativ-ihonhoitotuotteista,joita nyt olen testannut pari kuukautta. Ja myöskin kerron teille blogiyhteistyö linkeistä,joita aina silloin sun tällöin teksteistäni löydät. Haluan myös muistuttaa jo nyt,että kaikki mainokset sivuillani ovat turvallisia linkkejä.

Nyt hypätään viikonlopun viettoon. Mukavaa viikonloppua! Hymyjä ja haleja!

ps.tästä linkki (yhteistyö)yhteen suosikki nettikauppaani eli Zalandoon.  Minua Ärrällä paketti Zalandolta odottaakin,kunhan viitsin sen hakea.

Klikkaat linkkiä ja pääset suoraan vaikka ikkunaostoksille-Zalando