Kaunis Helsinki

 

Ihana päivä vietetty Helsingissä. Ilma oli mitä kaunein.Voi sitä valon määrää. Ja voi sitä kauneutta,jota Helsingin merimaisema tarjoaa silmille. Ei voi olla kuin onnellinen kun saa asua näin kauniissa maassa.

Isoin elämys tänään oli kyllä ruoka. Ravintola Savotta ja heidän ruokatarjoilut hivelee makuhermoja,niin että voidaan jo puhua ruokaorgasmista. On taivaallinen kokemus,kun ruoka-ainekset on tarkkaan mietitty suussa sulaviksi. Kylmät väreet siinä meni! Kiitän Savotan keittiöhenkilökuntaa ja kaikkia,jotka loihtii ammattitaidolla ruokaelämyksiä meille ruokaa rakastaville asiakkaille. Rakastan osaamista. Ja Ravintola Savotassa tämä tulee esiin aivan mielettömän maukkailla ruoka-annoksilla. Täytyy myös sanoa,että on myös ilo istua ravintolassa,jossa tarjoilijat palvelevat asiakkaita hymyillen ja suurella ammattitaidolla. En voi kuin suositella. Suomalaista ruokaa rakkaudella loihduttuna.

Kun kaksi naista lähtee kaupunkipäivää viettämään yhdessä niin tottakai elämyksiä pitää myös saada naisten omista lempi putiikeista. Ja tällä kertaa kiertelimme laukkukauppoja. Ostelen sekä haaveillen.

 

Tästä on kiva siirtyä seuraavaan viikkoon mutta nautitaan nyt ensin viikonloppu loppuun.

Hymyjä ja haleja!