Ostin takin

Hei ihanainen! Ajattelin tässä näyttää teille kuvia takista,jonka ostin jokin viikko sitten. Ajatuksena oli ostaa ensin trenssi,joka tuntuu olevan aika ”in” nyt keväällä 2018. Sanotaan ,että kun loin kovaa uraa vuosia sitten ennen sairastumistani niin trenssi oli itselleni ehdoton takkivalinta keväällä ja syksyllä. Trenssi on tyylikäs ja ajaton,mutta kovin tylsä. Nyt kun tyylini on huomattavasti rennompi kuin ennen niin en koe trenssiä omakseni. Mutta koskaan ei tiedä,jos vaikka vielä ostaisin trenssin ja rakastuisin siihen tyyliin uudelleen. Jos jostain löytäisin sellaisen hauskan trenssin niin voisin ehkä harkita asiaa.

Tämän hetkinen minä kuitenkin löytää mukavuutta erilaisista viitoista. Sellaista ”latinfeelings”,johon osa minun sydäntäkin sykkii edelleen. Siitä,ehkä joskus toiste enempikin sitten. Mutta,jokin minussa kuitenkin ohjasi minua ostamaan ns siistin takin ,joka sopii paikkaan kuin paikkaan. Itse kun karsin menojani minimiin,niin silloin pitää olla vaatteita,jotka sopii vähän joka paikkaan tai eri tilanteisiin. Aina ei voi olla boheemilook. Lähdin etsimään siis suht perinteistä takkia. Ajattelin kuitenkin,että ihan en kovin kevyttä takkia vielä halua,koska ilmat on niin vaihtelevat,että en halua palella. Toki voihan alle pukea lämpimämmin,mutta nyt vain koin että mennään ohuemmalla villakangastakilla nyt kuitenkin vielä hetki. Nätimpi se on kuin talvitakki.

Koska laiskuuttani en jaksanut lähteä isolle kaupunkikierrokselle takin etsinnässä,niin taas kerran päädyin nettiostosten tekoon. Selailin tarjontaa viikon verran netissä. Hinta oli myös tärkeä. En ollut valmis maksamaan hurjia summia takista,jota nyt en kuitenkaan hurjan pitkään tule käyttämään näinä kuukausina. Päädyin sitten tähän Elloksen takkiin. En ole sieltä vuosikausiin mitään tilannut,mutta ajattelin nyt kokeilla,kun takin väri oli niin kiva sekä hinta oli huiman sopiva budjetilleni. Mitäs tykkäätte? Oliko väärä valinta? Minusta tämä väri valinta meni ihan nappiin tuon Lexington kaulahuivin kanssa sekä laukkuni loisti kahta kauniimpana. Itse olen valintaani tyytyväinen.

Oletkos sinä muuten päätynyt trenssiin tänä keväänä? Jokainen bloggari ainakin on blogissaan esitellyt oman trenssinsä ja katukuvassa niitä näkyy joka toisella. Nyt toivotan sinulle ihanaa päivänjatkoa. Hymyjä ja haleja!

2 kommenttia artikkeliin ”Ostin takin

    • Kiitos.Täytyy myöntää että värimaailma on kyllä ihan nappiinsa tässä setissä😀

Kommentointi on suljettu.