Kesä,sä oot täällä

Heipparallaa sulle ja iloista kesää! Virallisesti taidamme olla vasta keväässä mutta minun maalaisjärjellä kesä on tullut,ainakin minulle. Mitäs mieltä sinä olet? Aurinko on porottanut taivaalla kuin vimeistä päivää. Niin ihanaa. Oikeastaan oikein tuntee kuinka talvi oli pitkä ja pimeä. Tämä hurja valon määrä sokaisee silmät. Muistakaa pitää aurinkolaseja! Viime Helsinki reissulla löysin täydelliset aurinkolasit,mutta hinta on niin hurja,että sitä ei edes ääneen kehtaa sanoa saati sitten kirjoittaa tähän #blogikirjoitukseen. Heh heh. Pitäisikö tyytyä vanhoihin vai ihan pokkana vain ostaa marketti -aurinkolasit ja tyytyä niihin. Taitaavat toimia ihan hyvin nekin? Vaikka laatuun uskonkin vahvasti. Mutta siirtykäämme aurinkolaseista nyt seuraavaan aiheeseen. Eli luontoon. Valon määrä on huikea. Nyt on se aika vuodesta kun valosta pitää nauttia. Lintujen elämää on myös ihana nyt seuraa kun tuntuu,että eivät pysy ”nahoissaan” kun ovat niin innoissaan. Aamuin ja illoin sirkutuksen määrä on huikea. Nyt haetaan paria että voi rakentaa kohta yhdessä perheen tälle vuodelle. Kuinka söpöä.

Yksi kesän parhaista asioista on kuppi kahvia ulkona. Useimmat aamutkin aloitan aamupalalla ulkona. Siitä tulee niin hyvä mieli. Sanonta ;pienet on ihmisen ilot on kyllä osuva tuohon.  Kesäkukkiakin on jo tullut osteltua muutama. Yleensä säästän kukkien oston juhannus viikolle koska silloin ne on edullisimmillaan.

Kesäretketkiä olen jo suunnitellut muutaman. Päivänretket on minun makuuni niin piristäviä.Jonkun retkistä voin julkaista sitten täälläkin. Sitä siis odottelemaan.

Täytyy kyllä vielä tässä lopuksi myöntää että pikkasen alkaa hirvittää että tässäkö tämä lämpö meillä sitten on? Voiko tätä muka riittää muillekkin kuukausille eli kesä-elokuulle? Vai piilekö minussakin pessimistinen suomalainen? Apua,pois tuollaiset ajatukset nyt heti! Eikun ulos nauttimaan. Olen oman ”toimiston” siirtänyt ulos. Siellä on kiva näpytellä koneella ja nauttia samalla kauniista säästä. Ihan hävettää kun asiat on niin hyvin. Ja hei please,älä välitä kirjoitusvirheistä,ei tämä nyt niin vakavaa ole-hymyjä ja haleja!

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Kesä,sä oot täällä

  1. onko näin?Oho.Mun muisti on lyhyt😂😂😂

  2. Totta mitä sanot.Omistan hyviä ja kalliita aurinkolaseja mutta nyt tekee mieli saada uudet ja en viitsisi niistä tällä kertaa hulluna maksaa.

  3. Niin samaa mieltä😊

Kommentointi on suljettu.