Luonnonkauniit hiukset

Tällä kertaa haluan kertoa sinulle miten sain hiukseni kuntoon kahdessa kuukaudessa. Niinkuin jo osa teistä tietää,niin suosin luonnonkosmetiikkaa ja se koskee myös hiuksia. Olen nyt parin vuoden aikana vain ja ainoastaan pessyt hiukset luonnonkosmetiikan hiushoitotuotteilla ja tämä alkaa palkitsemaan hiuslaatuani. Olen siitä iki-onnellinen. Kun ikää tulee,jopa minullekin,heh heh niin aloin miettimään,että minkälaiset hiukset minulla sitten vanhana on,jos jatkan entiseen vanhaan malliin viikottaisessa hiustenhoidossa. Kun kerta olin jo pidemmän aikaan tutustunut luonnonkosmetiikkaan meikkien maailmassa,niin oli myös helppo siitä sitten siirtyä hiustenhoitotuotteisiin. Siinä aikansa kesti ennenkuin hiukseni alkoivat tottumaan luonnonkosmetiikkaan. Kutsun sitä siirtymä vaiheeksi. Hiukset oikeastaan olivat aika ”vallattomat”. Tuntui että mikään ei sopinut. Ja se on ymmärrettävää,koska kestäähän se aikansa ennenkuin kaikki ”pöpöt” lähtee hiuksista pois. Mutta nyt parin vuoden jälkeen hiukseni kiittää.

Viimeiset kaksi kuukautta olen käyttänyt puolaisen luonnonkosmetiikka merkin Naturativ-hiushoitotuotteita. Ja tämä on yhteistyöpostaus Adesso- maahantuojan kanssa. Laitan linkin heidän nettisivuilleen postauksen lopussa.

Suureksi suosikiksi nousi ihan selvästi tämä korjaava hiusnaamio! Kuulun niihin ihmisiin,jotka käy kampaajalla ehkä noin kaksi kertaa vuodessa,niin tämä on ollut oiva tuote hiuslatvoille tuomaan pehmeyttä ja kiiltoa hiuksiin. Suosittelen kovasti! Ihan mahtava tuote kesä-aikaan käytettäväksi varsinkin,jos harrastaa vedessä pulikointia ja aurinko on jo nyt toukukuussa kovasti säteillyt,jolloin hiukset kuivuvat jo entisestään. Tämä hiusnaamio auttaa pitämään hyvän hiustasapainon. Korjaava hiusnaamio on myös super kosteuttava tuote. Ja ehkä parasta,niin tämän naamion jälkeen hiukseni ei lässähtäneen vaan olivat niin kuohkeat kuin paraskin ”kermavaahto” mansikkakakussa näin kesä aikaan! Super-super hyvä juttu!

Pesen hiukset toisinaan jokaikinen päivä,joskus vain kolme kertaa viikossa. Tämä riippuu vähän minkälainen viikkoni on. Olen vaihdellen käyttänyt – Naturativtuuheuttavaa ja vahvistavaa shampoota,sekä Naturativ hellävarainen-kiiltoa ja tuuheutta shampoo,sekä tuotteisiin kuuluvat Naturativhoitoaineet. Hennoille hiuksilleni nämä ovat toimineet oikein kiitettävästi. Yllätykseksi pullot ovat myös erittäin riittoisat. Kahden kuukauden käytön jälkeen näissä pulloissa on ainetta vaikka kuinka vielä jäljellä. Eli tulevat myös edulliseksi hintansa puolesta.

Ekokampaajani kehui myös hiuksiani ja että hyvä hoito näkyy hiuksissani. Ja sekös korviani hiveli! Sain myös hyvän vinkin kampaajaltani;käytä vain ja ainoastaan yhtä merkkiä kerrallaan noin 2-3 kuukautta. Silloin näkyy tuotteen tulokset hyvin hiuksissa. Eli kuukaudessa tai viikossa ei vaihdella merkkejä,vaan käytetään sitä samaa shampoota ja hiustenhoitoainetta ainakin pari kuukautta putkeen tulosten saamiseksi. Hyvin järkeen käypää. Myös ihonhoidossa pätee sama käytäntö. Tätä lähden nyt omissa hiuspesuissa noudattamaan. Haluan myös sanoa,että on sinulla mikä hiushoitoon liittyvä tuote vain niin kaiken a ja o :on tietenkin ruokavalio. Kaikki tämä,kun on tasapainossa niin hiukset ja iho kiittää. Toivottavasti sait tästä blogipostauksestani jotain kivoja vinkkejä omaan hiusten hoitoosi. Vielä yksi tärkeä asia näistä tuotteista eli tuotteet ovat ei ainoastaan luonnonkosmetiikkaa mutta myös vegaanisia sekä eläinkokeettomia. Super duper hyvä juttu!

Paina ihmeessä linkkiä niin pääset Adessonraikkaille nettisivuille tutustumaan Naturativ-tuotteisiin. Tästä jatkakaamme. Hymyjä ja haleja!

ADESSO LUONNONKAUNISTUOTTEET

5 kommenttia artikkeliin ”Luonnonkauniit hiukset

    • Totta. Suht tuntematon vielä mutta luulenpa että ei kauaan. Saatavilla joissakin apteekeissa jo ja heidän nettikauppanssa toimittaa tuotteet todella nopeasti.

    • Suosittelen tutustumista!

  1. Itsekin suosin luonnonkosmetiikkaa, mutta mun pörröhiuksiin ei ihan mikä tahansa hoitoaine pure – sääli sinänsä, koska vegaaninen ja luomu todellakin kiinnostaa. Täytyy laittaa tää merkki korvan taakse! Olisi kiva testata, oisko tää hoitoaine mulle sopiva. 🙂

    • Mulle nää hoitoaineet toimii kyllä mutta suosittelen kyllä sulle tuota hiusnaamiota koska luulen että pörröisimmätkin hiukset sillä rauhoittuu.Ja parasta niin hiukset ei lässähdä niinkuin monesti hiusnaamiot tekevät.Adesso.fi niin siellä oli ainakin viime viikolla tämä hiusnaamio tarjouksessa.Kurkkaappa sieltä.

Kommentointi on suljettu.