Kultaiset korvarenkaat

Aurinko se on jaksanut helliä meikäläisiä täällä Suomessa nyt niin hienosti,että ollaan jo ennätyslukemissa lämpöaaltojen suhteen. Se on niin ihanaa! Kunpa saisi yhden toivomuksen pyytää ja se olisi että saisimme nauttia tälläisestä ilmasta elokuun loppuun asti! Kuvasin tuossa taannoin joitain korvakorujani,joita käytän viikottain. Niin siitä sain idean tähän blogipostaukseen! Pohdin aihetta enemmänkin. Jos jotain minusta voi sanoa,niin korvissani on roikkunut aina jonkinlaiset killuttimet pikku tytöstä asti. Ihan kuin se olisi verissäni,että aina pitää olla korvakorut korvissa. Rakastan näyttäviä koruja. Mutta on minussa toinenkin puoli,jolloin aina välillä päädyn hyvin hillittyihin korvakoru valintoihin. Suomessa ei niinkään naiset kursaile korvakoruillaan. Täällähän pukeutumiskoodi on aina hillitty,niin silloin on kaikki tyytyväisiä. Onneksi aina joka sukuun mahtuu väriläiskiä. Ja minä taidan olla sellainen.

 

Korvakoru valikoimani on laaja. En edes tiedä kuinka paljon minulla niitä löytyy. Yllättävästi käytän usein vain samoja koruja vuodesta toiseen. Voisin periaatteessa vaihdella koruja parikin kertaa päivässä ja silti löytäisin valikoimastani aina jotkut uudet. En ole edes aiemmin ajatellut,että kuinka tärkeitä nämä minulle on. Vähän sama,kuin että jos en saa aamulla kahvia niin päivä ei aukea oikein millään,niin sama on,että jos korvissa ei ole korvakoru niin olo on alaston. Olenko korvakoru addikti?

On kyllä mielenkiintoista,kuinka muualla mailmassa nainen kuin nainen kantaa ylpeänä korunsa,niin miksi meillä täällä Pohjolan perukoilla korut kuuluu enemmän vain juhlaan?

Minulle on ihan sama onko koru rihkamaa vai kultaa kunhan vain tykkään niistä. Jossain elämänvaiheessa sain rihkamasta allergiareaktion,jolloin minun piti vain pitää aitoja materiaaleja. Nyt en saa enään reaktioita ja voin taas nauttia myös rihkamakoruista. Seuraava isoa syntymäpäivänumeroa odotellessa voisin alkaa säästämään isoja kultaisia korvarenkaita varten. Voisin tehdä matkan vaikka Marokkoon ja ostaa sieltä kunnon kokoiset killuttimet. Sitä odotellessa. Hymyjä ja haleja!

2 kommenttia artikkeliin ”Kultaiset korvarenkaat

  1. Upeita koruja! Itse haluaisin lisää korvanreikiä että saisin laitettua korviin erikokoisia timantteja ja palloja.

    • Se on kaunista mutta mulle liian kivuliasta.En uskaltaisi😂

Kommentointi on suljettu.