Pienet koirat sydämmessäni

Hellurei ja auringon säteet! Ei ole ollut kylmä-ei-siis viime aikoina. Suuri eläinihminen kun olen,niin ajattelin esitellä tässä tälläisen hoidokin,joka meitä on viihdyttänyt noin viikonverran. Neljä vuotta sitten kun taas kerran pohdin uutta koiraa niin tiesin,että koiran on oltava pieni. Uniapneani oli silloin pahimmillaan ja ei minulla olisi ollut voimia ison koiran kanssa lenkkeillä ja touhuta,niin pieni koira sopi tilanteeseeni oikein hyvin. Sattumoisin tutustuin mäyräkoiriin ja niinhän siinä sitten kävi,että sydämmeni suli mäyräkoiralle. Neljä vuotta tässä on ”muruni”kanssa kuljettu. Minun Sissi tai Sissuliini on tuottanut iloa miljoonat kerrat. Toki yhtä monta kertaa on väännetty vaikka mistä. Koska mäyräkoirat ovat pikkasen itsepäisiä. Tai siis aikalailla! Minulla on aina ollut elämässä koiria ja kyllä mäyräkoira voittaa jääräpäisyydellään kaikki. Mutta löytyy itsepäisyydelle avaimet. Siitä kenties joskus toiste lisää. Nyt saimme Sissulin kanssa kylään hoidokin -pienen pienen Chihun-Mini nimeltään. Siinä yhden päivän verran ihmeteltiin että mikä ”tanssihiiri”meille saapui? Minillä riittää egoa vaikka toisille jakaa. Laittoi jopa kissat ojennukseen. Siitä lähtien kun Sissi tuli perheeseen niin on ajatuksissani käynnyt että olisi kiva ostaa Sissille kaveri. Kenties toinen mäyräkoira? Minua on vain jarruttanut ajatus siinä kohtaa,kun mietin että jos toinen koira on samanlainen luonteeltaan kuin Sissi niin kuinka minä jaksan kahden ns tarra-apinan kanssa? Tällä tarkoitan sitä että kun Sissi on niin kovin hellyydenkipeä luonteeltaan,niin jaksanko kahta samanlaista. Ja vastaus on että en. En halua että kaksi koiraa on kimpussani koko ajan. Siinä menee minun rajani. Toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan?

Tämä Mini on kyllä sellainen pakkaus! Sulatti täysin sydämmeni . Vaikka egoa riittää niin Mini oli kovin helppo. Erittäin kuuliainen koira. Mäyräkoiralla  kun tuppaa olemaan korvat lukossa yhtenään! Chihussa en huomannut tälläistä puolta ollenkaan. Tälläinen pieni sirppana on kiva,kun se menee melkein taskuun. Hauska yksilö. Ja oikein hyvä pari mäyräkoiralle. Vaikka Mini on paljon enempi itsenäisempi koira kuin Sissi,niin kyllä minulla silti oli iltaisin kaksi tarra-apinaa. Toinen sylissä ja toinen niskassa. Voi hellurei! Kaksi,jotka seuraa minua kuin hai-laivaa!!!

Mini lähtee tänään kotiin. Mitä mieltä olen nyt? Otanko kaverin Sissille?

Elämässäni on tällä hetkellä menossa muutoksen tuulia. Minulla on ihan tarpeeksi hoidettavaa Sississä,että saan arjen pyörimään tasapainoisesti. Kaksi on aina yhtä enemmän. Kun yksi haukkuu niin silloin haukkuu kaksi. Kun yksi saa pöhkö-kohtauksen,niin yht`äkkiä niitä onkin kaksi,jotka juoksee asuntoa ympäri kuin hullut. Kun yksi on maharujakalla niin pahimmassa tapauksessa niitä on kaksi. Kun tarvitaan hoitopaikkaa niin tarvitaan kahdelle. Hyviä puoliakin on paljon mutta ei nyt kiitos. Jatkamme matkaa Sissin kanssa kahden. Ainakin toistaiseksi.

Tulevaisuudesta en osaa sanoa. Ehkä minulla on silloin vaikka neljä koiraa! Vitsi,vitsi. Sissi on muuten päässyt juuri julkaistuun Mäyräkoirat kirjaan.Kirjan nimi on:Mäyräkoira -pieni jättiläinen. Minun pieni julkkis!

Me jatketaan vielä vähän yhdessä oloa ennenkuin Mini haetaan omaan kotiin. Näyttää kyllä siltä,että taitaa tytöillä olla siesta,kun makaavat ketarat taivasta kohti taju kankaalla!

Hymyjä ja haleja!

 

Mainokset