Painaa,painaa. Ainakin vatsamakkarat!

Nyt poksahtaa! Ainakin maha,jos ei mikään muu. Puolisenvuotta olen ollut,niin ahdistunut kehossani. Huom. en mieleltäni. Heh heh. Paino pomsahti 20 kg ylöspäin ja se jos ei mikään,niin tunnu hyvältä. Aloitin uuden työn vuodenalusta ja keskityin siihen ihan liikaa,enkä jaksanut tai viitsinyt minkäänlaista liikuntaa harrastaa. Siitä sitten sain kiitokseksi ylimääräisiä makkaroita  vähän jokapuolelle kehoa. Ja ihanko niitä ei olisi ollut riittävästi jo ennestään? Lopulta vain en sitten enään viitsinyt liikkua. Syitä liikumattomuuteen keksin vain lisää ja lisää ja kuukaudet vierivät. Helppoa. Vaatteeni alkoi pienentyä. Kiva. Eikä herätyskellot silti soinneet tarpeeksi? Ainahan voi ostaa isompaa kokoa? Siinä ollaan jo silloin syvällä kaivossa! Syömiseni on onneksi aika hyvässä tilanteessa. Kala ja kasvikset kuuluvat ruokavaliooni. Jos ihminen ei liiku,niin ihan sama mitä syöt,niin paino nousee ja keho on jumissa. Ihanaa,syksy on tulossa ja uudet tavat on helpompi sisäistää. Ainakin itselläni. Minun koko syksy on täynnä uudistuksia,niin taitaa tämä painokin saada kyytiä;ja saakin. Uudentyön myötä saan työpaikka-etuina mm. salikortin ja uimalaan liikuntaseteleitä. Eiköhän tämä nainen nyt saa itseensä ”vähän-niinkuin-pakosti-puhtia” liikuntaan ? Ei voi enään tämän helpommaksi liikuntaa tehdä. Tulen asumaan kaupungissa(lue edellinen postaukseni niin tiedät minne muutan.Siellä on liikunta mahdollisuuksia ihan erilailla kuin maalla. Tähän aikaan ensi vuonna aion olla tyytyväinen painooni.Vaatekoko sopii päälleni helposti. Sovittu! Siinä vähän avautumista läskimakkaroistani! Tietenkin liikuntaharrastukseni tarvitsevat kivoja ja sopivia urheiluvaatteita.Siitä syystä laitoin sinulle linkkejä tähän alle syksyn uutuuksista ja jos sinäkin tarvitset uusia urheiluvaatteita. Marjapuuron-pinkki on niin kutsuva väri. Ainakin minulle. Mitä sinä tykkäät?

 

This post contains adlinks from Adviral

MÖNSTRADE SHORTS / T-SHIRT / HUVTRÖJA / ENFÄRGADE SHORTS / SPORT-BH / SKOR / BYXOR

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

High Waist Tights / Crop Top

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Peace Crop Top , 399:- / Peace High Waist Tights, 699:-

Suomen hinnat tulee näissä näkyviin kun valitsen toimitusmaaksi Suomen.

Eikun mukavaa viikonloppua! Hymyjä ja haleja!

Ja hei,eikun treenaamaan!!!

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

 

Peace Crop Top , 399:- / Peace High Waist Tights, 699:-

 

2 kommenttia artikkeliin ”Painaa,painaa. Ainakin vatsamakkarat!

  1. Treenivaatteet tuovat kyllä lisäintoa liikkumiseen. Kauniita vaatteita. Itse tykkään under armourin vaatteista sekä perinteisesti adduista 🙂 Kivaa elokuuta!

    • Nimenomaan.Kivaa elokuuta sinulle myös 🍀

Kommentointi on suljettu.