Kultaa kultaa kultaa

Hej till dig;sinne ruudun toiselle puolelle! Nyt taidetaan elellä aikoja,kun voimme sanoa hyvästi ihanalle kesälle. Lämmintä riitti ja koko kesä oli niin minun mieleen. Hiki oli kokoajan,mutta ennemmin hiki kuin kylmä;sanon minä. Minun yksi ihan ehdoton suosikki juttuihin tänä kesänä oli syötävä kulta. Sain testiin tämän tuotteen. Tietenkin sitä sitten kokeiltiin vaikka missä. Arjesta juhlaan. Ja voi että,kun kaiken arjen keskellä sai juomista sekä leivonnaisista luksustuotteita kertaheitolla. Juomat kimalteli kultahippuja. Muffinit saivat kulta päällysteen. Salaattiin saatiin luksusta,kun kultahipuin sen koristelin. Oli oikea Dubai fiilis. Sheikki Ali Hassan vain puuttui!

Kultaamo.com verkkokauppa myy syötävää kultaa. Kannattaa kurkata sinne,jos tekee mieli tarjoilla vähän parempaa vieraille. Tiesitkö muuten,että muinaisessa Egyptissä kulta syönnin uskottiin antavan ikuisen elämän? Jos tämä vielä pitää paikkansa,niin sanon että’ kyllä kiitos. Nykyään syötävä kulta on juhlapöytien koriste. Minulla se oli ihan arkeenkin tuoma  kiva piriste. Suosittelen.

Kultaamon syötävät kultatuotteet ovat 23 karaattista aitoa kultaa. Ne on myös valmistettu Euroopassa,elintarvikestandardien mukaisesti ja ne luokitellaan elintarvikkeväriksi E-koodilla175. Kulta ei maistu millekkään. Se on mautonta,hajutonta ja elimistössä liukenematonta. Tuote on myös gluteeniton ja laktoositon. Halal ja Kosher merkintä löytyy myös. Kulta on alkuaine,jolloin siitä ei liukene ruokaan tai elimistöön mitään. Kultaa voi myös paistaa sekä pakastaa. Eli jos tekee mieli kullattuja ranskalaisia niin uuniin vaan perunat ja kulta!

Tulen ihan varmasti tulevaisuudessa useinkin käyttämään kultaa tarjoiluissani. Pieni luksus on aina mukavaa! Nyt vain etsimään sheikki Ali Hassania niin voin sitten käyttäytyä kuin prinsessa Mirjam kultapalatsissa! Haleja ja hymyjä sinulle!