Punaisenvärin salaisuus

Heippa hei sinne ruudun toiselle puolelle! Eilinen myrsky kyllä taas kerran näytti luonnettaan oikein kunnolla. Meri on minulla ihan tässä vieressä ja tuntui,että kohta risteilyalukset lipuavat mereltä kuivalle maalle. Kunnon syysmyrsky oli siis kyseessä. Mikä tuuri,että ei ollut tarvetta olla matkalla mihinkään,vaan sain olla kotona lämpimässä! Viikot on Tallinnassa vierähtäneet aikalailla kovasti työnmerkeissä. Olen kyllä saanut myös aikaiseksi perehtyä pariin uuteen juttuun,joista tulen täällä blogissa sitten kirjoittamaan jonkin ajan kuluttua. Viikko viikon perään totean,että viihdyn tässä uudessa kotikaupungissani  niin mainiosti.

Kun tämä ns. uusi elämä alkoi täällä Tallinnassa niin on tapahtunut niin paljon uutta ja hyvää elämässäni,että on välillä kysyttävä itseltään,että onko tämä unta vain? Ei minulla mikään huono elämä ollut tätä ennen mutta nyt tähän aikajaksoon tämä elämä tuntuu oikealta ja hyvältä. Olen tainnut joskus aikaisemminkin kirjoittaa punaisesta väristä. Taas kerran olen tämän värin löytänyt elämääni. Se on voimakas ja raikas. Ja valloittava samaanaikaan!

Punainen ja pinkkiä niin hyvä yhdistelmä. Ja siitä tule myös hyvälletuulelle.

Alkusyksyn ehdoton suosikki oli mun punaiset balleriinat,jotka todella huomattiin. Nyt olen nämä balleriinat siirtänyt työpaikalle toimisto sisäkengiksi..

Koko syksyn on kynsilakkaväri ollut punainen.

Eli olen todella useaan otteeseen tullut siihen tulokseen,että punainen on minun voimavärini. Mikä on sinun voimavärisi? On myös ollut jännä huomata,että mitä enemmän punaiseen tottuu sitä rohkeammin uskaltaa mixailla sitä myös muiden värien kanssa, Punainen ja pinkki. Punainen ja vihreä. Oh la laa siinä on värimailma ja tie suoraan huipulle! Jos sinne halajaa? Kuka tahto ja kuka ei? Tähän loppuun vielä toivotan sinulle: hymyjä ja haleja.