Geelikynnet

Hello kaunotar siellä! Nyt blogikirjoitus aiheesta,josta en todellakaan kuvitellut kirjoittavani. Kädet ja kynnet ovat aina olleet minun juttuni,mutta feikkikynnet ja se maailma sen ympärillä oli ”eiminunmaailmaani”kuuluva. Ensinnäkin,koska tiesin,että sana eläinkokeeton ja feikkikynnet ei mahdu samaan lauseeseen. Mutta nyt olen viimeisen kahden kuukauden aikana joutunut törmäämään useasti,että jos haluan jotain mistä tykkään ja koen sen tärkeäksi osana naiseuttani,niin olen joutunut tekemään valintoja. Tallinnassa eko ja eläinkokeeton on vasta niin sanotusti alkutaipaleilla. Ja koska suurinosa ajastani kuluu kuitenkin työpaikallani,niin ei minulla ole aikaa etsiä netistä tai kivijalkakaupoista haluamiani tai tarvitsemiani kauneuteen liittyviä tuotteita. Tietenkin tämä on tietynlainen tekosyy,mutta olen sen itse hyväksynyt ja kannan vastuun. Pyrin edelleen valitsemaan eläinkokeetonta,mutta en aio kokea syyllisyyttä siitä,että jos nyt en löydä tarvitsemaani huulipunaa eläinkokeettomana niin valitsen ajansäästön kannalta myös sen toisen. Minun on pakko rajata tiettyjä aioita tällä hetkellä oman jaksamisen vuoksi. Elän ihan uudessa maailmassa niin omia voimavaroja on opeteltava jakamaan järkevästi. Geelikynnet on tästä hyvä esimerkki. Koen,etten jaksa lakata kynsiäni,joka neljäs päivä,niin ajattelin,että geelikynnet auttaa minun arkeani tässä kohdassa. Joo,kyllä voisin toki valita olevani ilman kauniita kynsiä niinkuin monet tekevätkin,mutta satun nyt kuulumaan niihin naisiin joille lakatut kynnet,sekä kosmetiikkamaailman ihanuudet tuovat ns hyviä viboja eli hyvää fiilistä. Ja tietynlaista onnea.

Eli kotimatkalla monta kertaa ohikävellessä eri kynsisalonkien; pohdin,että voinko antaa periksi periaatteilleni tässä kohtaa? Ja sitten yhtenä päivänä marssin sisään ja tilasin ajan. Siitä se sitten lähti. Ja tämän ensimmäisen lauantain jälkeen jolloin ensimmäisen kerran astuin kynsisalonkiin varattuun omaan aikaani: en usko että tulen koskaan enään luopumaan näistä. Koska mä olen ihan in love eli todella rakastunut omiin kynsiini! Kauniit ja lakatut kynnet ovat aina olleet täskeä osa omaa naiseuttani. Geelikynnet oli rakkautta ensi kerrasta lähtien. Elämys jo itsessään oli oma elämys, Venäläinen kynsitaiteilijani,joka todella tiesi arvonsa niinkuin nyt usein venäläiset tietevät ja sitä kovasti myös arvostan. Miksi nöyristellä,jos on arvonsa ansainnut? Onneksi osaan olla eri ihmisten kanssa ,että löysimme yhteisen sävelen tähän pitkään kynsisessioon.. Koska muutoin olisi ollut aika hankalaa viettää 2,5 h melkein nenätysten saman lampun alla? Oli ilo nähdä kuinka hienosti hän hallitsi oman työnsä. Täytyy myös sanoa että omat ennakkoluulot helposta työstä karisi näiden tuntien alla kun näki minkä hurjan ja taidokkaan työn kynsitaiteilijani teki minun kynsilleni. Se oli raakaa työtä eikä mitään hömppää. Tästä työstä kuuluu saada kunnon palkka koska uskallan väittää että ihan joka ”maija” ei upeita kynsiä pysty rakentamaan tuosta vain. Ja kyllähän sitä on vuosien varrella kaikennäköistä jälkeä nähnyt! Ja en ikimaailmassa antaisi ihan kenen vain ”mukaosaajan! tehdä minulle kynsiä. Ihan niinkuin muissakin asioissa. Ammattilainen on aina ammattilainen.

Tottakai valitsin vaaleanpunaisen ja glitteriliilan ensimmäiseksi kerraksi. Punainen ja vaaleanpunainen ja liila on mun heikkous värit. Punainen vain on sellainen tyylikäs ja arvoa antava väri verrattuna näihin kahteen. Ja nyt tuntui ihanan tyttömäiseltä lauantailta niin valitsin jotain prinsessamaisen hempeää. Vai mitä mieltä olet väreistä? Minä usein kirjoitan ja pohdin värien maailmaa. Niillä on mielestäni hurjan suuri vaikutus meidän elämään. Mietippä mikä on ensimmäinen ajatuksesi kun näet:mies 55  ja vaaleanpunainen collegepaita päällä? Saa nähdä koska uskallan kasvattaa tästä pituudesta vielä pituutta? Koska tottuuhan näihin ja asiat oppii tekemään toisin. Suurin huolenaihe aina muilla on: että miten pitkäkyntiset pyyhkii pyllyn? Heh heh. Kyllä mä uskon,että jokainen pyyhkii pitkillä tai lyhyillä kynsillä. Kai jo hajukin paljastais? Eiku vain haistelemaan seuraavalla kerralla kun näet pitkäkyntisen!

Kolmen viikon päästä tästä ensimmäisestä kerrasta menen sitten ottamaan uudet kynnet tai huollon niinkuin sitä sanotaan. Ei mitään tietoa mitä se pitää sisällään mutta kovasti jo mietin mikä väri seuraavaksi? Terveisin rakastunut nainen! Hymyjä ja haleja vain sun uuteen viikkoon!