Mennään upeina naiset!

Viikonloppu uusi ja blogipostauksen aika!

Oletko koskaan miettinyt,että kuinka upea olo on,kun on kauniisti pukeutunut ja hiukset ja meikki hyvin? Selkä on paljon suorempana ja silmissä säihkyy pilke. Miksi se tunne ei voi olla päivittäistä? Tai miksi emme aina huolehdi itsestämme? Eikö se ole naisen ”velvollisuus”olla nättinä? Hups,nyt moni siellä ruudun takana kavahtaa. Rauhoitu. En ihan noin sanatarkasti tarkoita,mutta on siinä jotain järkeä. Voi sitä myös olla kaunis ja selkäsuorainen suihkunkin jälkeen. Pieni ehostus ja siistit vaatteet on mielestäni ihan ehdotonta menemme me minne vain. Ja tottakai,sama koskee miehiä. Ehostuksena miehille riittänee hyvä dödö,tuoksun kera ja siistit vaatteet. Mutta nyt kysynkin,että miksi nainen lopettaa välittämästä miltä näyttää?

Menemme upeana? Onko upea sana liian pramea? Miksi?

Eikö arjessa voisi olla vähän bling blingiä?

Omasta puolestani täytyy sanoa,että on ilo silmälle ,kun ympärillä on kauniisti pukeutuneita ihmisiä. Ymmärrän,että jos navettaan on matka,niin silloin voi päällä olla mitä sattuu,mutta harva meistä on sinne kuitenkaan matkalla. Tämähän on tietysti jokaisen oma asia miltä näyttää,mutta voi tästä aiheesta myös hyvä ääneen puhua aina silloin sun tällöin. Tallinnassa on enemmän tullut mietityttyä ulkonäkö asioita.Koska täällä naiset todella panostavat ulkonäköönsä.Täytyy sanoa,että on naisenkin silmälle ilo kun toinen nainen pukeutuu siististi ja kauniisti. Miehistä varmaan puhumattakaan.

Miksi pitäisi vain juhliin olla pukeutuneena? Arkeahan me tässä suurimmaksi osaksi elämme. Minä ainakin. Tiedän,että aihe nostattaa joillakin karvoja pystyyn,mutta miksi? Siitä olen varma kuitenkin,että kaikki me kehuista pidetään tavalla tai toisella. Vai oletko siitä eri mieltä?

Tämä aihe voisi olla #teema2019 useampaan kertaan. Pohdinpa sitä! Ja,että miten sitä voisi kehittää? Kaikkihan me tiedämme #yhden# eestiläisen naisen,joka suureen ääneen on vuosien varrella arvostellut suomalaisten naisten pukeutumista. Miksi se herättää meissä niin kovasti tunteita jos sillä ei kerta ole väliä miltä näytämme?  Vai olemmeko upeita mutta meitä ei saa arvostella? Ja onko nämä ihan ilmasta temmattu nämä eestinaisen puheet? Miksi aihe on niin arka? Voisin kenties avata teille lukijoille omaa pukeutumistani vuosien varrelta? Ja voitte arvostella ne asut sitten. Katsotaan mitä keksisin? Laita ihmeessä viestiä,jos sinulla on ajastuksia tästä aiheesta. Mielenkiinnolla luen ja opin. Tai kerro mielellään sinun pukeutumisestasi vuosien varrelta. Olisin ikionnellinen näistä viesteistä. Nyt tämä nainen jatkaa viikonlopun viettoa ja toivottaa sinulle kallis lukijani hyvää päivänjatkoa sekä hymyjä ja halejä!

 

2 kommenttia artikkeliin ”Mennään upeina naiset!

  1. Mulla tulee itselleni ainakin paljon parempi olo jos vähän laittaudun sen sijaan että lähden tukka likaisena ja meikittä liikenteeseen verkkarit päällä. Yleensä kyllä liikun juurikin tässä jälkimmäisessä näyssä, mutta olisi ihanaa jos jaksaisin useammin ehostautua.

    • Kiitos kommentista.Mä olen juuri samoilla linjoilla.Ja jos ajatellaan että kun itsellä on parempi olo niin varmasti ympärillä olevilla on myös ”hyväolo”.

Kommentointi on suljettu.