Huulikiiltobabe💋

Ihana sunnuntai! Ja vielÀ ihanempi sinÀ,joka luet mun blogia. Et voi tietÀÀkÀÀn,kuinka arvostan sinua,joka kerta toisensa jÀlkeen kun kÀyt lukemassa nÀitÀ minun tekstejÀ. Se on aivan mieletöntÀ. Ja niin iso asia minulle kirjoittajana. Kiitos sinulle!

Yksi mun ”must” kauneustuotteistani on huulikiilto. Mulla on varmaan huulikiilto addiktio. En kuulu niihin,joilla tarvitsee olla kymmeniĂ€ eri huulikiiltoja. Mulle riittÀÀ yksi tai kaksi. Ja pidĂ€n niitĂ€ aina mukana. Ainahan ne on hukassa,mutta aina ne löydĂ€n kuitenkin. Laukun pohjalla,kylpyhuoneen altaalla,pöydĂ€ltĂ€,meikkipussista,takin taskusta. EttĂ€ silleen. Mutta en nĂ€e mitÀÀn jĂ€rkeĂ€ kuulua niihin hamstraajiin,joilla on laatikot tĂ€ynnĂ€ jotain tiettyĂ€ merkkiĂ€ tai vĂ€riĂ€ tai edes kymmeniĂ€ eri sĂ€vyjĂ€. Jokainen saa tallata tavallaan. Minulle ja ennenkaikkea minun lompakolleni sopii tĂ€mĂ€ kahden huulikiillon tekniikka.

Lemppariksi on osoittautunut tĂ€mĂ€ Lily Lolon merkkinen huulikiilto. TĂ€mĂ€n hetkinen sĂ€vy on nimeltÀÀn -BITTEN PINK. Ei mikÀÀn pinkki pinkki vaan ehkĂ€ vĂ€hĂ€n marjapuuroon sĂ€vĂ€yttĂ€vĂ€ vĂ€ri. TykkÀÀn kovasti. TyylikĂ€s vĂ€ri,joka sopii ihan kaikkeen ja kaiken kanssa. Ja siis parasta on tietenkin,ettĂ€ tĂ€mĂ€ Lily Lolo on elĂ€inkokeetonta kosmetiikkaa. Mutta senhĂ€n te jo tiedĂ€tte,ettĂ€ muuta en kĂ€ytĂ€,kuin elĂ€inkokeetonta kosmetiikkaa. TarkkasilmĂ€inen kyllĂ€ nyt Ă€lĂ€htÀÀ! Kuvassa on Bossin hajuvesi. Joo,tiedĂ€n. Se ei ole elĂ€inkokeeton. IkĂ€vĂ€ kyllĂ€. En ole tĂ€ydellinen. VielĂ€. Heh heh. Olen antanut itselleni luvan kĂ€yttÀÀ parfyymejĂ€. Olen aina ollut parfyymi-friikki. SiitĂ€ voisinkin joskus kirjoittaa blogiin tekstin. Laitetaampa korvantaakse! Niin siis hajuvesistĂ€ en ole voinnut luopua. Yritin. Pari vuotta sitten myin pois kaikki hajuvedet joita olin kerĂ€nnyt vuosia. Aloin ostaa elĂ€inkokeettomia tuoksuja esim Body Shopista,mutta ei niistĂ€ ollut minun nenÀÀni tarpeeksi hivelemÀÀn aisteja. En saanut niistĂ€ sitĂ€ mitĂ€ parfyymeista haen ja saan. Sitten pÀÀtin olla ihminen,joka ei ole tĂ€ydellinen. Aloin taas ostamaan tuoksuja,jotka vievĂ€t minut tuhansien kukkaloistojen puutarhoihin. Tuoksuja,jolloin tunnen olevani seksikĂ€s ja kaunis.Tuoksuja,jotka herĂ€ttĂ€vĂ€t aistini. TĂ€mĂ€ pÀÀtös tapahtui viime vuonna,kun olin muuttanut Tallinnaan. Kaupunki,jossa naiset suitsuttelevat tuoksujansa,jopa yli rajojen,mutta pÀÀasia on.ettĂ€ tuoksuu! Ja en pystynyt enÀÀn vastustamaan omia tarpeitani. Parfyymit on minun juttuni! Olen niistĂ€ onnellinen. Kannan vastuuni muissa jutuissa. 

Huulet meikkaan aina niin ettÀ rajauskynÀllÀ piirrÀn huuliin ÀÀriviivat hiukan huulen oman ÀÀriviivan ylÀpuolelle. VÀrisÀvy on aina vÀhÀn tummempi kuin kÀyttÀmÀni huulipunan tai huulikiillon. Amorinkaaren kohdalla saa piirtÀÀ ihan voimakkaastikin rajaa. TÀytÀn huulen huulipunalla joka on vaaleampi kuin rajauskynÀni. PÀÀlle huulikiiltoa-Huulet nÀyttÀvÀt silloin automaattisesti hieman pulleammalta. Ja sitÀ huuleni tarvitsevat. VielÀ en ole uskaltanut lÀhteÀ kokeilemaan tÀyttÀmÀÀn huuliani tÀyteaineilla. Joskus sen vielÀ teen,mutta sen aika ei ole vielÀ. Niin ja hei! RajauskynÀllÀ ja pelkÀllÀ vÀrillisellÀ huulokiillollakin pÀrjÀÀ,aina ei tarvita huulipunaa!

Nyt on aika lompsata kotitöiden pariin. Toivotan sinulle ihania tulevia pÀiviÀ ja kiitos,ettÀ luet blogiani. HymyjÀ ja haleja!

Advertisements

2 kommenttia artikkeliin ”Huulikiiltobabe💋

  1. MinÀ tykkÀÀn huulikiilloista, minulla on monta erilaisia, kaikki on glitterilla. Viime aikana olen kokeillut niitÀ jotka pitÀisi tehdÀ huulet tuuheammaksi mutta ei oikein toimi. Ei ainakaan vielÀ. PitÀÀ kokeilla tuot merkkiÀ sinun suosikkia.

    • Ihanaa.MeillĂ€ on samoja kiinnostuksen kohteitađŸ˜»Haleja🌾

Kommentointi on suljettu.