Huulikiiltobabeūüíč

Ihana sunnuntai! Ja vielä ihanempi sinä,joka luet mun blogia. Et voi tietääkään,kuinka arvostan sinua,joka kerta toisensa jälkeen kun käyt lukemassa näitä minun tekstejä. Se on aivan mieletöntä. Ja niin iso asia minulle kirjoittajana. Kiitos sinulle!

Yksi mun ”must” kauneustuotteistani on huulikiilto. Mulla on varmaan huulikiilto addiktio. En kuulu niihin,joilla tarvitsee olla kymmeni√§ eri huulikiiltoja. Mulle riitt√§√§ yksi tai kaksi. Ja pid√§n niit√§ aina mukana. Ainahan ne on hukassa,mutta aina ne l√∂yd√§n kuitenkin. Laukun pohjalla,kylpyhuoneen altaalla,p√∂yd√§lt√§,meikkipussista,takin taskusta. Ett√§ silleen. Mutta en n√§e mit√§√§n j√§rke√§ kuulua niihin hamstraajiin,joilla on laatikot t√§ynn√§ jotain tietty√§ merkki√§ tai v√§ri√§ tai edes kymmeni√§ eri s√§vyj√§. Jokainen saa tallata tavallaan. Minulle ja ennenkaikkea minun lompakolleni sopii t√§m√§ kahden huulikiillon tekniikka.

Lemppariksi on osoittautunut t√§m√§ Lily Lolon merkkinen huulikiilto. T√§m√§n hetkinen s√§vy on nimelt√§√§n -BITTEN PINK. Ei mik√§√§n pinkki pinkki vaan ehk√§ v√§h√§n marjapuuroon s√§v√§ytt√§v√§ v√§ri. Tykk√§√§n kovasti. Tyylik√§s v√§ri,joka sopii ihan kaikkeen ja kaiken kanssa. Ja siis parasta on tietenkin,ett√§ t√§m√§ Lily Lolo on el√§inkokeetonta kosmetiikkaa. Mutta senh√§n te jo tied√§tte,ett√§ muuta en k√§yt√§,kuin el√§inkokeetonta kosmetiikkaa. Tarkkasilm√§inen kyll√§ nyt √§l√§ht√§√§! Kuvassa on Bossin hajuvesi. Joo,tied√§n. Se ei ole el√§inkokeeton. Ik√§v√§ kyll√§. En ole t√§ydellinen. Viel√§. Heh heh. Olen antanut itselleni luvan k√§ytt√§√§ parfyymej√§. Olen aina ollut parfyymi-friikki. Siit√§ voisinkin joskus kirjoittaa blogiin tekstin. Laitetaampa korvantaakse! Niin siis hajuvesist√§ en ole voinnut luopua. Yritin. Pari vuotta sitten myin pois kaikki hajuvedet joita olin ker√§nnyt vuosia. Aloin ostaa el√§inkokeettomia tuoksuja esim Body Shopista,mutta ei niist√§ ollut minun nen√§√§ni tarpeeksi hivelem√§√§n aisteja. En saanut niist√§ sit√§ mit√§ parfyymeista haen ja saan. Sitten p√§√§tin olla ihminen,joka ei ole t√§ydellinen. Aloin taas ostamaan tuoksuja,jotka viev√§t minut tuhansien kukkaloistojen puutarhoihin. Tuoksuja,jolloin tunnen olevani seksik√§s ja kaunis.Tuoksuja,jotka her√§tt√§v√§t aistini. T√§m√§ p√§√§t√∂s tapahtui viime vuonna,kun olin muuttanut Tallinnaan. Kaupunki,jossa naiset suitsuttelevat tuoksujansa,jopa yli rajojen,mutta p√§√§asia on.ett√§ tuoksuu! Ja en pystynyt en√§√§n vastustamaan omia tarpeitani. Parfyymit on minun juttuni! Olen niist√§ onnellinen. Kannan vastuuni muissa jutuissa. 

Huulet meikkaan aina niin että rajauskynällä piirrän huuliin ääriviivat hiukan huulen oman ääriviivan yläpuolelle. Värisävy on aina vähän tummempi kuin käyttämäni huulipunan tai huulikiillon. Amorinkaaren kohdalla saa piirtää ihan voimakkaastikin rajaa. Täytän huulen huulipunalla joka on vaaleampi kuin rajauskynäni. Päälle huulikiiltoa-Huulet näyttävät silloin automaattisesti hieman pulleammalta. Ja sitä huuleni tarvitsevat. Vielä en ole uskaltanut lähteä kokeilemaan täyttämään huuliani täyteaineilla. Joskus sen vielä teen,mutta sen aika ei ole vielä. Niin ja hei! Rajauskynällä ja pelkällä värillisellä huulokiillollakin pärjää,aina ei tarvita huulipunaa!

Nyt on aika lompsata kotitöiden pariin. Toivotan sinulle ihania tulevia päiviä ja kiitos,että luet blogiani. Hymyjä ja haleja!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Huulikiiltobabeūüíč

  1. Minä tykkään huulikiilloista, minulla on monta erilaisia, kaikki on glitterilla. Viime aikana olen kokeillut niitä jotka pitäisi tehdä huulet tuuheammaksi mutta ei oikein toimi. Ei ainakaan vielä. Pitää kokeilla tuot merkkiä sinun suosikkia.

    • Ihanaa.Meill√§ on samoja kiinnostuksen kohteitaūüėĽHalejaūüĆł

Kommentointi on suljettu.