Keittiöön uutta ilmettä alennuskoodin kera!

Remontointi ei ole ollut koskaan minun ns heiniäni! Se on miesten hommaa! HAH! Jopas jotankin, se olikin hyvin rentouttavaa ja samalla uuden oppinen tuotti laajasti mielihyvää. Minä keskityin vanhan tapetin pois ottamiseen ja sitten isäni tapetoi ammattimaisin ottein seinät. Ja tulos oli huikea! Vai mitä mieltä olet? Tulen julkaisemaan osa 2 blogiversion, jossa esittelen koko keittiön, kunhan se on kokonaan ensin valmis.
MARBLE JERUSALEM GOLD
Tottakai haluan myös jakaa sinulle paras lukijani myös alekoodin Photowall valokuvatapetti-maailmaan. Voit myös valita canvastaulun,njos niin haluat. Alennuskoodi on voimassa kuukauden. Tarjous alkaa tänään 11.05.20. Alennus on 25%. Mielestäni oikein kiva alennus. Toivottavasti olet samaa mieltä!
Koodi on ”welcometosuziesworld2021”
Klikkaamalla linkkiä pääset suoraan tutustumaan Photowallin verkkosivuille. Muista valita maa ensin. Asiakaspalvelu on hyvin auttavainen pulmatilanteissa. Yhteyttä voi ottaa soittamalla tai sähköpostitse.  Mukavia hetkiä sisustuksen maailmaan!
PHOTOWALL